Jelenleg nyitva a Mammut I. 1. emeletén, az MKB bankfiók mellett | 1024 Bp, Lövőház utca 2-6

Rólunk

Azonnali szerviz a Mammutban

Cégünket 2005-ben alapítottuk, üzletünket jelenleg a Mammut I. üzletközpont I. emeletén találhatjátok meg az MKB fiók mellett. Profilunk középpontjában a Mac, iPhone, iPad termékek azonnali szervizelése áll versenyképes áron.

Őszintén valljuk, hogy ez a tevékenység egy önálló szakma, ami alapos felkészültséget igényel. Többek között mi is ennek köszönhetjük, hogy már közel tíz éve meghatározóak vagyunk ezen a piacon. Azt is jól tudjuk, hogy ezek a készülékek mekkora értéket jelentenek, ezért a gyorsaság szintén olyan tulajdonságunk, amire bátran számíthat az, aki hozzánk fordul. Ebben támogat minket Magyarország legnagyobb raktárkészlete is.

Miért éppen mi?

A fentiek azonban semmit sem érnének az ügyfeleink igényeire való odafigyelés nélkül. Ne tartsatok magatokban semmilyen kérdést szolgáltatásunkkal kapcsolatban, készséggel válaszolunk részletesen, legjobb tudásunk szerint!

Mi az tehát, amit nyújtani tudunk?

  • kimagasló, évtizedes szakértelem
  • azonnali szerviz, gyorsaság, precizitás
  • garanciavállalás
  • hazánk legnagyobb raktárkészlete
  • ügyfélbarát, segítőkész légkör
  • versenyképes árak

Ha pedig tartozékok, esetleg használt készülékek vásárlása érdekel, nálunk ezeket is megtalálhatjátok.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

A jövőben is a folyamatos fejlesztés vezérel minket, legyen szó a szervizfolyamatokról vagy az ügyfélbarát kiszolgálásról. Emiatt is számítunk a véleményetekre a tőlünk kapott szolgáltatásról, amit írjatok meg nekünk bátran e-mailben!

Várunk tehát mindenkit a Mammut I-ben, az első emeleten található üzletünkben!

Kapcsolatfelvétel

A méret és a szín kiválasztása kötelező!
Rendben
Üres kosár
Rendben